Events

Du kan holde øje med de aktiviteter, som hubben har gang i. Vi er altid glade for at se nye ansigter såvel som bekendte.

Medico Bazar 2020

Hubben deltager I Medico Bazar d. 12. marts 2020 på DTU

 

Medico Bazar præsenterer nyheder inden for medicoteknologi, værktøjer og processer og tiltrækker flere end 400 besøgende fra private virksomheder og offentlige organisationer. Virksomheder inden for cyber området har muligheden for at fremvise løsninger og projekter. Der er også en mulighed for at deltage i en match making aktivitet, hvor virksomhederne kan møde potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Medico Bazar henvender sig til både virksomheder, sundhedsfagligt personale, forskere, studerende, rådgivere,indkøbere og branche- og interesseorganisationer. Det er dog et krav, at virksomhederne har innovative aktiviteter eller projekter målrettet medicoområdet. Der kan præsenteres færdige løsninger, prototyper, demonstrationsmodeller eller andet, som beskriver virksomhedens løsning.

Danish Hub for Cybersecurity blev tilbudt 10 stande, hvor hubben har muligheden for at invitere 9 virksomheder til at præsentere sine løsninger.

Listen over virksomheder i Cyber Corner bliver annonceret snart!

Du kan tilmelde dig som gæst her